Stroganoff de strut cu ciuperci

  • Portii 4-6
  • Timp de preparare 10 minute
  • Timp de gatire 45 minute

 

Ingrediente

  • 30 ml ulei
  • 1 ceapa rosie, tocata
  • 450 g steak de strut, taiat felii
  • 1 ardei rosu, taiat felii
  • 150 g ciuperci champignon
  • 500 ml lapte cu continut scazut de grasime
  • 5 g salvie proaspata, tocata
  • 10 g patrunjel proaspat, tocat
  • 250 g orez brun

 

Metoda de preparare

  • Caliti ceapa cu 30 ml de ulei, intr-o tigaie normala.
  • Adaugati feliutele de carne de strut, ardeiul rosu si ciupercile si apoi caliti timp de 5 minute.
  • Adaugati 500 ml de lapte rece in tigaie, sare si piper dupa gust si amestecati continuu, pana cand incepe sa fiarba.
  • Lasati sa fiarba inca 25 de minute, fara capac, amestecand ocazional.
  • La final adaugati mirodeniile si amestecati.
  • Serviti fierbinte cu orez brun.

 

Pofta buna!

Lasati un comentariu