Preparare

Carnea de strut trebuie preparata diferit fata de carnea de vita?

Da. Carnea de strut este extraordinar de frageda si delicioasa. Pentru ca are un continut foarte mic de grasimi, carnea de strut are nevoie de un timp de preparare mult mai mic decat carnea de vita. Totodata, iti recomandam sa gatesti carnea de strut cu o cantitate mica de ulei de masline, ca sa nu se lipeasca.

Gateste strutul doar o treime din timpul alocat pentru prepararea vitei!

 

Cum dezghet carnea de strut?

Lasa carnea sa se dezghete in frigider, in ambalajul original, sigilat. Apoi, scoate-o din ambalaj, spal-o si usuc-o intr-un servet de bucatarie, tifon sau prosop. Abia acum carnea este pregatita pentru preparare.

Care sunt cele mai populare metode de preparare a carnii de strut?

Exista multe modalitati de preparare a carnii de strut. Ceea ce este diferit fata de prepararea altor tipuri de carne este timpul de gatire. Tabelul de mai jos iti poate fi de folos daca vrei sa afli temperatura si timpul de gatire pentru diferite preparate: