Generale

De unde provine carnea de strut?

Carnea "Gourmet de strut" provine din fermele proprii sau cele detinute in sistem de fransiza. Carpathian Ostrich Alliance este singurul integrator vertical al fermelor de struti din Romania.

Pot sa vin sa ridic comanda personal?

La cerere se poate ridica din punctul nostru de lucru din OTOPENI. Insa aici nu exista stoc fizic. 

Pot sa cumpar cantitati mai mici decat cele afisate in magazin?

De cativa ani, produsele "Gourmet de strut" sunt vandute celor mai bune restaurante din Romania si din afara tarii. Recent am inceput sa vindem si celor de acasa, prin acest magazin online. Puteti face cumparaturi ca profesionistii, dar asta inseamna sa cumparati in pachete pregatite pentru profesionisti. In acest fel va veti bucura de calitate premium si veti putea economisi bani.

Pot sa plasez o comanda telefonic?

Da, preluam comenzi si prin telefon. Suna la 0728 188 188 pentru a ne spune ce produse doresti. Iti vom trimite un e-mail cu toate detaliile comenzii, pe care va fi nevoie sa le confirmi inainte ca noi sa-ti trimitem comanda.

Cu ce hraniti strutii?

Hrana strutilor este in totalitate naturala, pe baza de lucerna, grau, orz, porumb, soia, minerale si vitamine, fara hormoni de crestere sau antibiotice.

Cu cine as putea vorbi daca am mai multe intrebari?

Colegii nostri sunt foarte incantati sa iti raspunda. Scrie-ne la comenzi@onlinecafea.ro sau suna-ne la 0735780780 si spune-ne ce ai vrea sa stii.

Nu vreau sa gatesc eu carnea. Unde pot sa mananc, totusi, carne de strut?

Carnea noastra este gatita cu iscusinta de chefi in cele mai bune restaurante din Bucuresti, printre care se numara , La Cantine de Nicolai, Bacania VecheAvantgarde Restaurant din cadrul Double Tree by Hilton, La Samuelle, La Parter Bucuresti